Saturday, 10 December 2011

Azhar Idrus = Raja Sesat!!!


Kenapa saya kata Raja Sesat Malaysia..? Saya akan terangkan di dalam video nanti.

Memang sudah menjadi lumrah ustaz-ustaz di dalam parti PAS, mereka akan menyesatkan, mengkafirkan, melebel dengan gelaran yang buruk & ada yang sampai tahap menggelar orang sebagai ANJING

Fenomena Apakah Yg Melanda Kpd Golongan Agama Ini Bagaimana Ustaz Sebegini Dibiarkan Berceramah Dan Merosakkan Pemikiran Umat Islam Di Malaysia. Akhlaknya Buruk. Pengetahuan Agamanya Juga Sangat Diragui. Dan Kata-Kata Yang Keluar Dari Mulutnya Tidak Menunjukkan Yang Dia Adalah Seorang Ustaz. Mungkin Inilah Yang Dinamakan Sebagai Syaitan Bertopengkan Manusia.

Berhati-Hatilah Umat Islam Di Malaysia Supaya Tidak Tertipu Dengan Lakonan Orang Sebegini. Melihat Kepada Caranya, Dia Lebih Layak Berlakon Di Dalam Rancangan Raja Lawak Atau Dia Boleh Berlakon Dengan Bob Lokman Dalam Filem Zoo Yang Tak Sedap Tu.

Bob Lokman juga sudah terkena penyakit mengkafirkan orang. Baru² ni dia mengkafirkan Orang Johor Yang Bekerja Di Singapura. Nauzubillahiminzalik..

Dan ingatlah, Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa Sallam bersabda:لَا يَرْمِي رَجُلٌ رَجُلًا بِالْفُسُوقِ وَلَا يَرْمِيهِ بِالْكُفْرِ إِلَّا ارْتَدَّتْ عَلَيْهِ إِنْ لَمْ يَكُنْ صَاحِبُهُ كَذَلِكَ


“Tidaklah seseorang menuduh kepada orang lain dengan tuduhan fasiq atau kafir, melainkan akan kembali kepada yang menuduh sekiranya yang dituduh tadi tidak sebagaimana yang dituduhkan.” (Muttafaqun ‘alaih)

Mungkin dua artikel yang dilampirkan ini boleh menjadi rujukan untuk Azhar Idrus


1- http://aqidah-wa-manhaj.blogspot.com/2010/10/126-kaedah-dan-aturan-dalam-menetapkan.html
2 - http://moslemsunnah.wordpress.com/2011/04/27/bahaya-menuduh-orang-dengan-kata-kafir-atau-fasiq/


sumber : Abu Aqif Studio

No comments:

Post a Comment