Wednesday, 14 March 2012

Kaunseling 3 Pagi & Budak MPSJ (maaf posting maki hamun)


Memang gambar diatas tidak ada kena mengena dengan MPSJ atau Majlis Perbandaran Subang Jaya. Lebih lagi jika kita baca tempat yang ditulis dalam banner tu di kawasan Semenyih yang jauh dari kawasan pentadbiran MPSJ.

Tapi ada yang melucukan yang berkaitan dengan gambar diatas dengan budak MPSJ yang mengaku dia seorang penjawat awam dan tidak berpihak kepada mana-mana parti.

Lebih menyayat hati lagi bila budak MPSJ pening ni suruh membuktikan ranting,cabang serta nombor ahli PKR dia. bila dihentak. Seboleh-bolehnya balaci tahap lendir ini cuba membuktikan yang dia tidak berparti dan tidak memihak kepada parti mana pun.
Dengan kemudahan 'remove tag' yang diselitkan dalam setiap posting picture didalam facebook, si bebal dan dunggu ini masih menyuruh aku untuk remove tag. Mungkin sebab dia dah terbakar dan tersasul plak maki UMNO lepas tu nak coverline balik dah susah.

Lain kali kalau nak tunjuk clean atau non-partisan jangan awal awal maki parti orang lain, kan nampak sangat bangang budak MPSJ... Sungguh memalukan!!!

2 comments:

  1. lol...fitnah tu...agak2 la bro..da memang dia bukan ahli pkr...kat kubur nt sape nk tolong lu...haih~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro...malu nak mengaku pkr kot...sekarang ni ramai yang malu nak mengaku pkr...hehehe

      Delete